Markedsføring og design | Strategic Consulting Group Hoveddel Side topp

Markedsføring og design

Med direktørerfaring fra et av Europas største brands agencies, Kunde og Co, har SCG lang erfaring og kompetanse innen markedsstrategi, markedsføring og design. Digitale løsninger og design leveres i samarbeid med One Communication. Prosjektene ledes av SCG.

Markedsføring

Hvordan skal du markedsføre deg? Hvilke kanaler er det lønnsomt å benytte?Hva slags profil og uttrykk skal man velge? Det er mange spørsmål man må stille seg når man skal markedsføre et budskap, disse hjelper SCG deg gjerne med, slik at du får mest ut av dine ressurser.

Kreative konsepter

Utvikling av kreative konsepter handler om å forstå hva kundene er opptatt av, identifisere og utvikle idéer, og målrette ditt selskaps budskap mot ønsket målgruppe i de riktige kanalene.

Design og innhold

Et tydelig uttrykk, budskap og design av høy kvalitet blir bare viktigere og viktigere. Det er kort vei mellom ditt selskap og andre store internasjonale selskaper, derfor er et tydelig og godt design viktig.

Film, lyd og animasjoner

Ditt budskap fortjener å bli presentert på en spennende og god måte. Gjennom bruk av film, lyd og animasjoner kan man fortelle historier på spennende og engasjerende måter.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn