Hoveddel Side topp
07 juni 2018 - 09:00 - 16:00

Prestasjon og ledelse

Ønsker du å øke din lederperformance?
Delta på programmet som bygger på det ypperste av lederteorier. Programmet har en praktisk tilnærming som gir deg konkrete verktøy du kan benytte direkte i ditt lederarbeid.

Meld deg på lederprogrammet her


Kursinformasjon:

Fra: 8-12 deltakere
Lokasjon: Sentralt i Oslo
Varighet: 1 dag
Inkludert: Lunsj, kompendier og deltakerbevis.
Ledernivå: Relevant for leder på alle nivåer
Dato: 07.06.2018
Tidspunkt: 09:00 - 16:00
Pris: 8.800,- eks.mva. (3,6% i omkostning tilkommer ved påmelding)

Benytt rabattkoden: "EARLYBIRD" å få 15% rabatt innen 18. mai.

For mer informasjon:
Send e-post til: [email protected]

Foredragsholder: Arne Harket

Arne Harket er CEO i SCG og har jobbet med en rekke norske virksomheter. Han har lang ledererfaring fra ulike konsern- og ledergrupper i Norge, både for Danske Bank, If, Handelshøyskolen BI og det nordiske wealth-management selskapet Formuesforvaltning.
Harket har en master i ledelse, med fagområdene strategisk ledelse, endringsledelse og markedsorientert ledelse. 

Innhold:

Godt lederskap er avgjørende for topp prestasjoner. Programmet gir deg verktøyene du trenger for å utøve godt lederskap, samt få det beste ut av alle dine ansatte. Igjennom det sikrer du virksomhetens lønnsomhet.

Dag 1: 

  • Ledelse og strategi – Godt lederskap forstår sammenhengene mellom ledelse og strategi. I denne delen gir vi deltakeren unik innsikt i sammenhenger mellom ledelse og strategi.
  • Verdens beste ledere – Hva kan deltakerne lære av de ypperste lederne i verden? Og hvilke universelle lederegenskaper må du besitte?
  • Hvordan har lederrollen utviklet seg – fra strukturelt lederskap til transformasjonsledelse. Hva kan læres av de ulike fasene?


Dag 2: 

  • Den menneskelig faktor – alle ansatte er unike individer. Hvilke psykologiske modeller må en leder ha innsikt i for å utøve godt lederskap?
  • Godt lederskap bør utøves i fire perspektiver – En leder må forstå det strukturelle, menneskelige, symbolske og politiske perspektiv.
  • Anbefalinger og veien videre – oppsummering av programmet.

 

Side bunn
Sidebunn